Meer weten?

Kennis maken?

Inmiddels zijn er zo veel geïnteresseerden, dat wij hebben besloten een informatiemiddag te organiseren in Amsterdam op woensdag 11 september 2019, 16.00 - 18.00 uur. Wij zullen het programma laten zien en toelichten en er zal alle ruimte zijn om vragen te stellen.
Deelname is gratis, maar je moet je wel van te voren inschrijven (het aantal plaatsen is beperkt).

Inschrijven is eenvoudig; stuur een bericht naar info@observatieapp.nl met je naam, je e-mailadres en de betreffende school of instelling. Daarna ontvang je van ons bericht over de plaatsing.

Uitproberen kan!

Uitproberen kan met een demo-klasje (fictieve kinderen) of met een gratis proefversie van een maand voor de hele school.
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar: info@observatieapp.nl

Kosten

Voor het installeren wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht, afhankelijk van het aantal leerlingen op de school. Daarnaast betaalt de school jaarlijks een bedrag voor hosting, helpdesk en updates.

ERIK! is ontwikkeld op montessorischool De Eilanden in Amsterdam door Brigitte van Wageningen en Erik Veltman en Martijn Pantlin van Studio Parkers in Amsterdam.

Gegarandeerd Facebook-pixel-vrij!