Meer weten?

Uitproberen kan!

Uitproberen kan met een demo-klasje (fictieve kinderen) of met een gratis proefversie van een maand voor de hele school.

Kosten

Voor het installeren van de webapplicatie wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht. Daarnaast betaalt de school jaarlijks een bedrag voor secure hosting, helpdesk en updates. Beide bedragen zijn afhankelijk van de schoolgrootte.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar: info@observatieapp.nl

ERIK! is ontwikkeld op montessorischool De Eilanden in Amsterdam door Brigitte van Wageningen en door Erik Veltman en Martijn Pantlin van Studio Parkers in Amsterdam. De video is gemaakt door Gui van Löben Sels en Caj van der Gun, studenten aan het Grafisch Lyceum in Utrecht.