• Kan ik het uitproberen?
  • Ja, scholen die geïntesseerd zijn kunnen de webapplicatie Erik! gedurende een maand vrijblijvend uitproberen. Neem bij interesse even contact op met info@observatieapp.nl.
  • Werkt ERIK! met licenties?
  • Nee, een school betaalt een eenmalig bedrag bij aanschaf en daarna een kleine jaarlijkse bijdrage.
  • Voor wie is het programma bedoeld?
  • ERIK! is ontwikkeld voor montessori basisscholen, maar is inzetbaar in elke organisatie waar individuele begeleiding van belang is.
  • Kan ik het programma laten aanpassen, zodat het past bij mijn organisatie?
  • Ja, bij installatie worden alle mogelijkheden vooraf met u besproken.
  • Kan ik Erik! vinden in de Apple store of Play store?
  • Nee, Erik! is geen app, maar een webapplicatie, die werkt onder alle moderne browsers op computers, laptops, tablets en smartphones.
  • Wat kost het programma?
  • Dit is afhankelijk van het leerlingaantal van de school. Neem voor een precieze prijsopgave even contact op met info@observatieapp.nl

ERIK! is ontwikkeld op montessorischool De Eilanden in Amsterdam door Brigitte van Wageningen en door Erik Veltman en Martijn Pantlin van Studio Parkers in Amsterdam. De video is gemaakt door Gui van Löben Sels en Caj van der Gun, studenten aan het Grafisch Lyceum in Utrecht.